Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Brillor

Av Tant Tagg - 2 april 2008 18:51


Nu är det verkligen vår.

Jag har varit i Ankdammen idag.

Folk blir liksom annorlunda när solen lyser och det är +10 grader.

På något sätt lite lojt njutningsfulla.

En och annan har tagit av sig pälsmössan och tumvantarna.

Precis som jag som tog fram min svarta prasselkappa från Boulogner


Jag har varit hos optikern.

Det blir nya glasögon.

Jag har valt ett par små, runda, svarta bågar.

Bågarna har hemliga färger på insidan, grått och rött.

Det är det bara jag som vet att dom har.

Dottern säger att jag ser ut som kommen direkt från arbetslägret.

Särskilt på den bild som Maken tog på mig för att skicka till henne för att få hennes uppfattning.


Nu blir det lägerfånge-looken i allfall.

Jag får se till att flina lite mer när jag har de nya glasögonen på¨.

Jag såg visst sur ut på bilden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Fru Fundersam

8 april 2008 21:36

Snygga bågar du valde! Såg dem i bilddagboken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Tagg - 24 december 2008 11:58

  Nu firar vi jul igen, precis som alla andra år. Anders slaskade och jul braskar således i Världens Ände. Året rullar på. Snart är det slut och ett nytt kommer om en vecka.   På Tant Taggs biddlagbok finns vi alla, precis som i Kalle Anka på TV   Me...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:20

  För den som vill veta vad en tant har för sig, rekomenderar jag att besöka Tant Taggs bilddagbok.   Kommentera gärna i bilddagboken! Du behöver inte vara inloggad för en kommentar. Somliga tycker att det är svårt att navigera och handskas med bildd...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:13

  Rösta gärna i omröstningen!

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:05

  Jag tänker inte lägga ner bloggen. Men jag har skrivit den i snart två år. Hur uppskattad den än må vara, är det svårt att hålla stilen.   Därför blir det SÄNDNINGSUPPEHÅLL ett tag framöver.   Jag tänker återkomma. Men då ska bloggen ha en annan i...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 09:58

  Allt upprepar sig. På ett mer eller mindre återkommande sätt. Allt går i cykler, liksom.   Politikerna i Världen Ände fattar återigen samma korkade beslut. Regeringen säger samma saker varje dag. Världspolitiken upprepar sig. Orättvisorna upprepar...

Presentation

Omröstning

Vad ska Tant Taggs blogg handla om i framtiden?
 Trädgårdsarbete
 Gnäll
 Kommunalpolitik
 Matlagning
 Sören Katt
 Orättvisor i världen
 Dagbok
 Feminism
 Litteratur
 Precis som förut
 Sjukdom och elände
 Kritisk granskning av den för tillfället sittande regeringen
 Fotografering
 Andlighet
 Ovärldsanalys
 Dikter och poesi

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tant Tagg - ett tantliv med Blogkeen
Följ Tant Tagg - ett tantliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se